Nieuws archief 2016

15-09-2016

Nieuws

 

Huur je prive camping.... kom met je voetbal, borduurclub of  met je vrienden en familie. Hoe leuk is het om een familie feest of met het team op je eigen camping te bivakeren. We verzorgen ontbijt/lunch en diner. Alles supervers en lokaal ingekocht van de cappucino tot de biefstukken s'avonds op de BBQ.  

 

Uitstapjes en activiteiten naar wens in te vullen. Uiteraard de wijnroute, rondleiding in dorp met lokale gids en wandelen in de Siblini gebergte. 

Maar wat dacht je van de Guido's specials? Een bezoek aan een prive auto museum die alleen voor de echte liefhebber opengaat;

een voetbal partijtje tegen de lokale bevolking; of Italiaans koken waardoor ook thuis je maaltijden net wat authentieker smaken. Je gaat dan uiteraard naar de markt of de visafslag afhankelijk van je smaak en zo wordt de vakantie naar eigen wens ingevuld.  

 

Of als klap op de vuurpijl:  Trouwen in Italie!!!! De dag van je leven op een unieke plaats in Italie;  Er is een prachtig kapelletje boven aan de vallei, catering, muziek, feest en zoals het hoort in Italie met uitermate veel vuurwerk.