Agriturismo/Minicamping Casa di Bella Vita

Onze camping is gelegen in de prachtige vallei van San Giovanni, in de buurt van het pittoreske centrum van Montefiore dell'Aso.

De Adriatische kust is slechts 15 minuten rijden van de camping en in 55 minuten ben je in het Siblini gebergte; kortom, links de bergen en aan rechts de zee. Op iedere heuveltop een authentiek middeleeuws Italiaanse dorpje en schitterende natuur.

De camping is gelegen op 3 hectare land aan de zonnige kant van de vallei. We hebben 20 ruime staanplaatsen, vrijwel alle plekken hebben schaduw van olijfbomen of bij de beek van populieren. Van deze plekken zijn er  7 geschikt voor caravan/camper.  Er zijn ook twee luxe en compleet ingerichte safaritenten te huur voor iedereen die zonder gesleep van bagage toch in een tent op een camping  wil. De camping heeft een zwembad met ligstoelen, overdekte bar en restaurant, zes douches en zes toiletten en bij de beek een schaduwrijke hangmatten hang-out. Casa di bella vita is een agriturismo,  we hebben twee grote vijgenbomen, 40 olijfbomen, peer, citroen- en sinaasappelboompjes. Kortom, een grote verscheidenheid in een prachtige omgeving.
De sfeer is ontspannen en onze aanpak is dat we geen dingen organiseren omdat het moet, maar omdat we het leuk vinden. Guido organiseert verrassende culinaire avonden zoals de vooral bij kinderen populaire hamburger feest op de Ofyr of een pasta avond.  De camping is autovrij, naast de casa bevinden zich 20 parkeerplaatsen.
 
Voor meer informatie, bel Italie 0039 3420465094