Vakantiehuis Casa di Bella Vita

Casa di Bella Vita is een authentieke verbouwde boerderij en bestaat uit twee woonlagen; boven de casa en beneden het appartement.  Wat de plek uniek maakt is de ruimte en de vrijheid die je hebt om te doen en laten wat je wilt. Je bent niet gebonden aan het huis sterker nog we moedigen iedereen aan om gebruik te maken van de buitenkeuken en lounge gedeelte naast het zwembad. Er staat een mega koelkast tot je beschikking; muziek kan je zelf inpluggen en je kunt de weer eens lekker ouderwets bordspelletjes met je familie of vrienden doen. De perfecte plek om met je familie of vriendengroep op vakantie te komen en het leven te vieren.

Kom je met meer dan 14 personen dan zetten we gewoon tenten op en richten deze in met goede bedden en zelfs een koelkast!

 

Kortom we zijn niet standaard en gaan ervoor om jullie vakantie zo relaxed en gezellig mogelijk te maken.  

 

Stuur een appje of mail even en geef aan wat je wenst.

De Casa

Het bovenhuis bereik je middels een trap;  links is een geweldig dakterras van circa 40 m2.  Met ruime loungeset en lekker veel groen; oleanders, jasmijn en andere planten.

Entree is direct in de woonkeuken met 10 persoons grote eettafel, houtkachel; grote bank en tv. Op de overloop tref je aparte douche en toilet en op een vliering een 2 persoonsbed. Er zijn twee slaapkamers; 1 masterbedroom en een kamer met 2 tweepersoonsbedden waarbij er 1 met trap (vide) te bereiken is. Niet geschikt voor hele kleine kinderen... 

 

Uiteraard is het huis volledig ingericht; de sfeer is robuust, warm, huiselijk en gezellig.

Het appartement

 Het appartement is als 1 of 2 aparte ruimtes te huren. Het heeft 1 kamer met 2 tweepersoons bedden een aparte douche en toilet. Indien gewenst kan er een stapelbed of 2 enkele 1 persoonsbedden worden neergezet. 

 

De tweede kamer is de woonkamer met een apart bed een tafel, keukenblokje en toilet. Ook hier is genoeg ruimte voor nog een extra bed. 

 

Voor de kamers is een buitenzit met tafel en stoelen; met rondom oleanders en jasmijn. 

 

(fotos volgen maar het is het benedengedeelte van het huis)

 

 

 

TENTPLAATSEN

Er zijn 20 plaatsen waar een tent/vouwwagen en voor de durfal een caravan kan staan. We verhuren hier 12 van waardoor je ongekend ruime plaatsen tot je beschikking hebt. Dit jaar, seizoen 2019, zijn alle plaatsen nog vrij; mede dankzij ons vergunning gedoe.  We verwachten geen grote kinderdrukte omdat de ouders met kinderen al ruim van te voren boeken; dus dit jaar veel ruimte voor de spontane wandel, fiets en doorreis vakantiegangers. 

 

Verder hebben we een Bell Tent opgezet die kan worden gehuurd; niks glamping gewoon een grote ronde tent met bedden en verder alles wat je erin wenst (koelkast/gasstel etc)