Agriturismo/Minicamping Casa di Bella Vita

Onze camping is gelegen in de prachtige vallei van San Giovanni, in de buurt van het pittoreske centrum van Montefiore dell'Aso.

De Adriatische kust is slechts 15 minuten rijden van de camping en in 55 minuten ben je in het Siblini gebergte; kortom, links de bergen en rechts de zee. Op iedere heuveltop ligt een authentiek middeleeuws Italiaanse dorpje en schitterende natuur.

Casa di Bella Vita is gelegen op 3 hectare land aan de zonnige kant van de vallei. We hebben 3 appartementen en 18 ruime campingplaatsen, mooie plekken met schaduw van olijfbomen of bij de beek van populieren.  Faciliteiten zijn uiteraard een zwembad met ligstoelen, gezellig barretje, restaurantgedeelte, zes douches en zes toiletten en bij het beekje een schaduwrijke hangmatten hang-out. Casa di Bella Vita is een agriturismo, met  grote vijgenbomen, olijfbomen, peer, citroen- en sinaasappelboompjes. Kortom, een grote verscheidenheid in een prachtige omgeving.
De sfeer is ontspannen en onze aanpak is dat we geen dingen organiseren omdat het moet, maar omdat wij en onze gasten het leuk en gezellig vinden.  Daarnaast zijn er authentieke verrassende culinaire avonden zoals de beroemde mosselavond met Pio en Italian Diner met Patrizia.  In het voor-en na seizoen is de camping en het gebied heerlijke rustig, even helemaal niets en vogeltjes of de eekhoorn bekijken of juist de bergen in en de natuur zien opbloeien.  Uiteraard gaat s'avonds het vuur aan, bij animo koken we en genieten we van de sterrenavond, de geluiden uit de vallei  en houden ons warm met goede verhalen en lokale wijn. 

In het hoogseizoen is het gezellig druk met gezinnen en kookt Guido 3x keer per week en zijn er kleinschalige activiteiten voor de  kinderen en ouders. De camping is autovrij,  bij de Casa bevinden zich 20 parkeerplaatsen.
 
Voor meer informatie; info@casadibellavita.nl of stuur een appje naar Leonie 0031-624827729