Agriturismo/Minicamping Casa di Bella Vita

Agriturismo/Minicamping Casa di Bella Vita

Onze camping is gelegen in de prachtige vallei van San Giovanni, in de buurt van het pittoreske centrum van Montefiore dell'Aso slechts 15 minuten rijden van de Adriatische kust en 55 minuten van de Siblini Bergen; kortom, links de bergen en aan de rechterkant de zee met daar tussenin authentieke Italiaanse dorpjes en een schitterende natuur.

De camping is gelegen op 3 hectare land aan de zonnige kant van de vallei. We hebben 20 ruime staanplaatsen, vrijwel alle plekken hebben schaduw van olijfbomen of bij de beek van populieren. Van deze plekken zijn er  7 geschikt voor caravan/camper.  Er zijn ook twee luxe en compleet ingerichte safaritenten te huur voor iedereen die zonder gesleep van bagage toch in een tent op een camping  wil. De camping heeft een zwembad met ligstoelen, overdekte bar en restaurant, zes douches en zes toiletten en bij de beek een schaduwrijke hangmatten hang-out. Casa di bella vita is een agriturismo,  we hebben twee grote vijgenbomen, 40 olijfbomen, peer, citroen- en sinaasappelbomen. Kortom, een grote verscheidenheid in een prachtige omgeving.
De sfeer is ontspannen en onze aanpak is dat we geen dingen organiseren omdat het moet, maar omdat we het leuk vinden. Guido organiseerd verrassend goede culinaire avonden zoals de vooral bij kinderen populaire hamburger feest met avondzwemmen,  barbecue met carne XL op Ofyr of een pasta avond. de DIY (do it yourself) pizza avonden met houtgestookte pizza in de Casa. De camping is autovrij, naast de casa bevinden zich 20 parkeerplaatsen.
 
Voor meer informatie, bel Guido 00393420465094 of 0031624827729 Leonie op.